Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

PS4 back button attachment / backpaddles (origineel)

€ 19,99
Op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 2,00 Kg
Zo goed als nieuw
Omschrijving

Versla je vrienden met de PS4 DualShock 4 Back Button Attachment!

Maak kennis met de DualShock 4 Back Button Attachment, een nieuwe accessoire voor je DualShock 4-controller voor gamers van alle niveaus die graag nog sneller willen zijn dan de vijand. Dit accessoire verhoogt je gameplay door meer veelzijdigheid en prestaties te leveren, met behoud van het comfort en het gevoel van de DualShock 4 draadloze controller waar je van bent gaan houden.

Het slanke ontwerp, met twee programmeerbare en zeer tactiele back-knoppen, stelt je in staat meer van je hand te gebruiken om je reactietijd te verkorten en geeft je meer flexibiliteit in competitieve gameplay.

  • Responsieve Back-knoppen en hifi OLED-scherm: de twee back-knoppen kun je tot 16 verschillende acties toewijzen, zoals driehoek, cirkel, R1 en R2 om er een paar te noemen en geeft verbluffende tactiele feedback, zodat je kunt springen en glijden zonder een beat te missen . Het accessoire heeft ook een geïntegreerd OLED-display dat realtime-informatie biedt over knoptoewijzingen.
  • Zeer configureerbaar: met een speciale knop kun je de knopinvoer direct opnieuw toewijzen, zodat je altijd voorbereid bent, ongeacht het spel dat je speelt. Bovendien kun je maximaal drie verschillende profielen opslaan en kiezen voor gebruik in verschillende games en is er ook een headset-doorgang voor het aansluiten van elke 3,5 mm bedrade headset op de controller.
  • Ontwikkeld door PlayStation: het product is getest en goedgekeurd voor al je favoriete PlayStation 4- en PlayStation VR-titels en is gebouwd met de ergonomie van de DualShock 4 in gedachten.